Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya
76,99RON
73,16RON
Reducere: 3,83RON 5%
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 76,99RON
Perioada de valabilitate a reduceri: 01.12.2023 - 31.12.2023
Gyors kiszállítás 1 napos kiszállítás
gyorsan és pontosan
Gyors kiszállítás INGYENES szállítás
20.000 Ft kosárértéktől
Gyors kiszállítás 98% elégedettség
az árukereső alapján
Gyors kiszállítás Megbízható bolt
az árukereső alapján

GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya

76,99RON
73,16RON
Reducere: 3,83RON 5%
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 76,99RON
Perioada de valabilitate a reduceri: 01.12.2023 - 31.12.2023
Numărătoare inversă promoție
Stoc: În stoc
Rating mediu: 3
Preţ: 0,23RON/g
Puncte de fidelitate ce pot fi obținute: 57
Data așteptată pentru livrare: 12 Decembrie 2023

JÓ REGGELT KOLLAGÉN! Indítsd a reggelt kávé helyett, ezzel a kellemes cappuccinós kollagénnel. Termékünk tudatosan tervezett kollagén mátrix, megfelelő arányú hal és marha kollagén peptidekkel, biotinnal, C-vitaminnal és a cink-biszglicináttal kiegészülve, hogy támogassa az (ízületi) porcok és csontozat, valamint a haj és a bőr, illetve a körmök egészséges állapotának fenntartását.

Producător: Natur Tanya

Descriere

Good morning! Kollagén cappuccino

JÓ REGGELT KOLLAGÉN! Indítsd a reggelt kávé helyett, ezzel a kellemes cappuccinós kollagénnel. Termékünk tudatosan tervezett kollagén mátrix, megfelelő arányú hal és marha kollagén peptidekkel, biotinnal, C-vitaminnal és a cink-biszglicináttal kiegészülve, hogy támogassa az (ízületi) porcok és csontozat1, valamint a haj és a bőr2, illetve a körmök3 egészséges állapotának fenntartását.

 • Magas minőségű, nem csomosodó, nem gélképző kollagén
 • Nagyon finom cappuccino ízvilággal, mindenféle mellékíz nélkül
 • Hozzáadott cukor nélkül4, természetes eredetű sztéviával édesítve
 • Mesterséges tartósítószer és színezék nélkül
 • 9000 mg hal és marha kollagén peptidek adagonként
 • Biotinnal, c-vitaminnal és cink-biszglicináttal
 • 20 adag, adagolást könnyítő mérőkanállal kiegészítve
 • Támogatja a porcok és csontozat és a haj, bőr, körömegészségét
 • Független, akkreditált laborban is bevizsgált étrend-kiegészítő
 • Koffeinmentes formula
 • Kiváló fehérjeforrás
 • 10 éves kortól


GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya


Tudatosan tervezett kollagén mátrix

Kollagén termékünk formulázásakor a biológiai hozzáférhetőség növelése érdekében figyelembe vettük a különböző kollagén források lehetőségeit.

Ezek a kollagénforrások különböznek egymástól molekula tömegben (Dalton méret, ami jelentősen befolyásolja a biohasznosulást) és aminosav profilban (1), mely ennek a fehérjének a szerves jellemzője és meghatározza bioaktív tulajdonságait. Ennek figyelembevételével megfelelő arányú halkollagén és marhakollagén peptidek lettek kollagén mátrix termékünk alkotói.

TERMÉKÜNKBEN LEVŐ HALKOLLAGÉN ÁTLAGOS DALTON MÉRETE 2000 DA, AMELYET MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ ÉS MINŐSÉGŰ MARHA KOLLAGÉN EGÉSZÍT KI, AMIT A GLICIN (GLY), HIDROXIPROLIN (HYP), PROLIN (PRO) ÉS ALANIN (ALA) MAGAS SZINTJE JELLEMEZ, BIOTINNAL, C-VITAMINNAL ÉS A CINK-BISZGLICINÁTTAL DÚSÍTVA.


Miért 9000mg kollagénünk napi adagja?

Tekintettel arra, hogy a halkollagén biohasznosulása magasabb más kollagénnel összehasonlítva, ezért kisebb dózisban is egyaránt hatékony. A 2019-es klinikai kutatásokat áttekintő tanulmány megállapította, hogy már napi 3-9 gramm hidrolizált kollagén peptid bevitele biztonságos és hatékony. Mindemelett a probléma fokának függvényében ez a napi adag duplázható és ilyen esetekben javasoljuk a NATUR TANYA® GOOD DAY! KOLLAGÉNNEL VALÓ KIEGÉSZÍTÉST, AMI FRISSÍTŐ ÁFONYÁS ÍZÉVEL EGYBEN LENDÜLETET IS NYÚJT A DÉLUTÁNI ÓRÁKBAN.

(forrás: Paul C, Leser S, Oesser S. Significant Amounts of Functional Collagen Peptides Can Be Incorporated in the Diet While Maintaining Indispensable Amino Acid Balance. Nutrients. 2019 May 15;11(5):1079.)


NEM MINDEGY, HOGY MILYEN FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK A KOLLAGÉN!

A kollagén csak állati eredetű lehet, növényi források nem tartalmazzák. Kollagénforrások:

 • Sertés
 • Marha
 • Hal
 • Csirke
 • egyéb források, pl; tojáshéj membrán


GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya


Mit érdemes tudni a kollagénről?

A kollagén a szervezet számos szövetének fontos strukturális alkotóeleme, beleértve a csontokat, ízületi porcokat, és az emberi test legnagyobb szervét a bőrt. A kollagén a legyakrabban előforduló fehérje az emberi szervezetben (megközelítőleg 25-30%-os arányban).

(forrás: de Miranda RB, Weimer P, Rossi RC. Effects of hydrolyzed collagen supplementation on skin aging: a systematic review and meta-analysis. Int J Dermatol.)


GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya


Az egyes α-láncok tripla-hélixekké fonódnak össze egy cipzár mechanizmuson keresztül.

A tripla-hélixek kötegei fibrillumokat képeznek, amelyek még nagyobb kollagén rostokká aggregálódnak. Más fehérjékkel összehasonlítva a kollagénnek egyedi aminosav összetétele van, főként glicin, prolin és hidroxiprolin aminosavakból épül fel. Egy tripla-hélix gyűrű, a nevéből is adódóan 3 alfa-láncból áll, amelyet egyenként, több, mint 1000 aminosav alkot!

(forrás: Reilly DM, Lozano J. Skin collagen through the lifestages: importance for skin health and beauty. Plast Aesthet Res 2021;8:2.)


Megközelítőleg 28 kollagén típus különböztethető meg, ezek közül néhány példát említenénk az előfordulásukra:
 • I.-es típusú kollagén: bőrben, a csontokban, a fogakban, ínakban, szervekben,
 • II.-es típusú kollagén: ízületi porcokban és a csigolyák közötti porckorongokban
 • III.-as típusú kollagén: a bőrben, izomban, a vérerekben
 • IV. típusú kollagén: alapmembrán (a sejten kívüli mátrix speciális típusa, amely a hám és az endothel szövetek bazális oldalát borítja) a vese, a belső fül és a szemlencse egyik összetevője
 • V. típusú kollagén: sejtek felszíne, placenta

(forrás: León-López A, Morales-Peñaloza A, Martínez-Juárez VM, Vargas-Torres A, Zeugolis DI, Aguirre-Álvarez G. Hydrolyzed Collagen-Sources and Applications. Molecules. 2019 Nov 7;24(22):4031.)


GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya


Óriás kollagén molekula – részlegesen hidrolizált kollagén (zselatin) – kollagén peptidek – melyek a szervezetben szabad aminosavak, di vagy tripeptit formájában szívódik fel.


Az életkorral járó csökkent kollagénszintézis

Az életkorral járó csökkent kollagénszintézis, a kollagén rostok fokozatos romlását eredményezi minden kötőszövetben. Ez a folyamat hatással van a test különböző részeire, mint például a bőrre, ahogy azt a lenti ábra is jól illusztrálja.


GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya

Mi történik, ha öregszünk?

BŐR: Ahogy a bőrsejtek kevésbé aktívak, a bőr feszességét és szerkezetét biztosító kollagénhálózat felbomlik. A bőr vízhiányossá és vékonyabbá válik, valamint vonalak, ráncok és mély barázdák jelennek meg.

CSONTOK: A csont anyagcsere kiegyensúlyozatlanná válik, ez azt jelenti, hogy több a csont vesztés, mint a képződés. Emiatt a csontok törékenyebbé válnak és könnyebben eltörhetnek.

ÍZÜLETEK: A kollagén alacsonyabb szintje, a porcok és ízületek funkcióvesztését okozhatja. Ez ízületi diszkomfortérzet eredményez.


A hidrolizált kollagén két különböző formában hat a dermiszben (írhában- amely a bőr része)

 1. A szabad aminosavak építőelemeket adnak a kollagén és elasztin rostok képződéséhez.

 2. A kollagén peptidek ligandumként működnek, a fibroblasztok membránján lévő receptorokhoz kötődnek, és serkentik az új kollagén, elasztin és hialuronsav termelődését.

(forrás: León-López, A., Morales-Peñaloza, A., Martínez-Juárez, V. M., Vargas-Torres, A., Zeugolis, D. I., & Aguirre-Álvarez, G. (2019). Hydrolyzed Collagen-Sources and Applications. Molecules (Basel, Switzerland), 24(22), 4031.)


Kollagént inkább por vagy folyadék formában fogyasszunk

A kollagén formulázása mennyiségi szempontból, viszonylag korlátok közé esik a kapszulák esetében a behatárolt töltőtömeg/kapszulatöltet, a tablettáknál pedig a méretük miatt. Példaként említve 5-10 g kollagén formulázásához akár 10-20 db kapszulára/tablettára lehet szükség. A nagyméretű kapszulák/tabletták nehezebben lenyelhetők, illetve nem csak az aktív hatóanyagok, de a bevitt adalékanyagok mennyisége is szignifikánsan megnő.


TERMÉKÜNK KÉTFÉLE KOLLAGÉNT KONCENTRÁL (9000 MG/NAPI ADAG), MIKROTÁPANYAGOKKAL DÚSÍTVA, AMELY 1 PÚPOZOTT MÉRŐKANÁLNAK MEGFELELŐ MENNYSÉGBEN VAN JELEN.


GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya

Kollagén mátrix, gondosan válogatott összetevőkkel dúsítva!

A 2 féle forrásból származó kollagén peptidek, kiváló fehérjeforrásként is funkcionálnak. A fehérje hozzájárul a normál csontozat és izomtömeg fenntartásához.

A TERMÉKÜNKBEN MEGTALÁLHATÓ SZERVES CINK-BISZGLICINÁT JOBB BIOHASZNOSULÁSSAL RENDELKEZIK A SZERVES CINK SÓVAL (CINK-GLÜKONÁTTAL) ÖSSZEHASONLÍTVA, EGÉSZSÉGES EMBEREKEN VIZSGÁLVA (143,4%-KAL NAGYOBB BIOHASZNOSULÁS)

(forrás: Gandia, P., Bour, D., Maurette, J. M., Donazzolo, Y., Duchène, P., Béjot, M., & Houin, G. (2007). A bioavailability study comparing two oral formulations containing zinc (Zn bis-glycinate vs. Zn gluconate) after a single administration to twelve healthy female volunteers. International journal for vitamin and nutrition research. Internationale Zeitschrift fur Vitamin- und Ernahrungsforschung. Journal international de vitaminologie et de nutrition, 77(4), 243–248.)


A cink fontos kofaktor a csontmátrix különböző összetevőinek szintézisével foglalkozó enzimekben és rendkívül fontos szerepet játszik a csontlerakódás és -reszorpció szabályozásában. A cink továbbá strukturális szerepet játszik a csontmátrixban. A csont hidroxiapatit kristályokból áll, mely cink-fluorid komplexet tartalmaz. A cink elősegíti a csontok mineralizációját is, mivel az alkalikus foszfatáz enzim kofaktora; egyes tanulmányok kimutatták, hogy a szérum cinkkoncentráció csökkenhet, vagy a cink kiürülése nagyobb lehet csontbetegségek esetén (pl. csontritkulás, csökkent csontsűrűség).


A KOLLAGÉN PEPTIDEKET BIOTINNAL IS DÚSÍTOTTUK, AMI MINŐSÉGI ALAPANYAGBÓL ÉS FENNTARTHATÓ, NYOMON KÖVETHETŐ, MEGBÍZHATÓ GYÁRTÁSBÓL SZÁRMAZÓ B7-VITAMIN.


A C-VITAMIN HOZZÁJÁRUL A NORMÁL KOLLAGÉNKÉPZŐDÉSHEZ, ÉS EZEN KERESZTÜL A BŐR, 1AZ (ÍZÜLETI) PORCOK ÉS CSONTOZAT EGÉSZSÉGES ÁLLAPOTÁNAK FENNTARTÁSÁHOZ. A normál kollagénképződés szükséges a szervezet számos szövetének normál szerkezetéhez, ideértve a csontokat, a porcokat, az ínyt, a bőrt, az ínakat és az ereket.


A CINK HOZZÁJÁRUL A 3KÖRÖM, VALAMINT A BIOTINNAL EGYÜTT A 2HAJ/BŐR EGÉSZSÉGES ÁLLAPOTÁNAK FENNTARTÁSÁHOZ.


Hogyan készül a kedvenc reggeli cappuccino kollagén?

 1. A reggeli klasszikus kávézós hangulat eléréséhez vedd elő a kedvenc pohár bögréd, és önts bele kb. 2-3 dl meleg, de nem túl forró vizet, vagy (növényi) tejet.

 2. Adj hozzá egy púpozott mérőkanálnyi port a NATUR TANYA® GOOD MORNING! KOLLAGÉN termékből!

 3. Keverd el egy kanállal addig, amíg a por teljesen fel nem oldódik az italban.

 4. Ha készen van a reggeli kollagén italod, fogyaszd egészséggel, és élvezd annak hatásait!

 5. Oszd meg tapasztalatod másokkal!


GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya

Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® good morning kollagén terméket?
 • nőknek és férfiaknak egyaránt
 • 30 éves kor felett különösen, a csökkent kollagén szintézis miatt
 • azoknak, akik kollagén szükségletüket, egy kiváló reggeli cappuccinos ízű meleg ital formájában szeretnék pótolni
 • azoknak, akik a nehezen nyelhető tablettás/kapszulás termékek helyett italpor formát keresnek
 • mindenkinek a haj, bőr és körmök egészségének fenntartásához
 • a csontok és izmok egészségéhez


Alkalmazás:

Napi 15,8 g por (1 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség), reggel a kávé és cappuccino ízvilágának a kiváltásához, kb. 2-3 dl, meleg, de nem túl forró tejjel (amely lehet növényi is) vagy vízzel elfogyasztva.


OGYÉI notifikációs szám: 29272/2022GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya

1 adag: 15,8 g por (1 púpozott mérőkanálnak megfelelő mennyiség)

20 adagot tartalmaz

Megnevezés1 púpozott mérőkanálban (15,8 g-ban)
KOLLAGÉN MÁTRIX
Kollagén peptidek (marha és hal kollagénbóll)
9000 mg
C-vitamin
200 mg (250%*)
Biotin (Quali®-Biotin)
50 µg (100%*)
Szerves cink (cink-biszglicinátból)
10 mg (100%*)

*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.

**RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)


Összetevők: KOLLAGÉN MÁTRIX [kollagén peptidek (hidrolizált marha és halkollagénből)], rizspor készítmény [szárított rizsszirup, rizs keményítő, rizsliszt, stabilizátor (karragén)], zsírszegény kakaópor, aromák, L-aszkorbinsav, édesítőszer (sztéviából származó szteviol-glikozidok), szerves cink (cink-biszglicinát), B7-vitamin (D-biotin).

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 • A termék 10 éves kortól alkalmazható
 • A termék alkalmazható vérhígítók használata esetén
 • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
 • A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Cikkszám: 5999565081942

Vonalkód: 5999565081942

Vásárold meg most szuper áron GOOD MORNING! Kollagén cappuccino - hal és marha kollagén peptidek - 320g - Natur Tanya termékünket és válogass több étrend-kiegészítőnk és szépségápolási termékünk közül és valóra váltjuk álmaid! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk termékeinket, ráadásul akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak, ami azt jelenti, hogy 24 órán belül megkaphatod rendelésed!

MÁSOK MÉG EZEKET VÁLASZTOTTÁK A VÁSÁRLÁSUKHOZ

Szerves, vegán vas - 30 kapszula - Natur Tanya

În stoc
25,45RON 24,21RON
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 25,45RON
2

Gambe Slim Szép lábak kúra - 500 ml - Natur Tanya

În stoc
70,70RON 67,19RON
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 70,70RON
0

Recenzii

5.00
3 de review-uri
3
0
0
0
0
21.11.2023 -
Achiziționat veritabil
Nagyon finom!
08.08.2023 -
Achiziționat veritabil
Elégedett vagyok a termékkel
29.11.2022 -
Achiziționat veritabil
Szoptatás mellett én nem igazán iszom kávét ami nagyon hiányzik a reggeleimből!
Amióta megérkezett ez a csoda minden este a reggelt várom hogy kortyolhassam a “kávém”

Au spus despre noi