Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

D-vitamin

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

system_price
-
Arome
Ambalare
Ambalare
Ambalare
system_manufacturer
Sortare după:

Hair Gummies - 60 gumicukor - Nutriversum

În stoc
64,79RON 47,91RON
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 64,79RON
0

Dióhéjban a D3 vitamin megfelelő pótlásáról

A D3 vitamin elengedhetetlen az egészséges szervezet szempontjából. A szóban forgó vitamint tulajdonképpen a szerveztünk állítja elő a bőrfelületünket ért napfény hatására. A D3 vitamin az immunrendszer erősítésében, az erős csontozat kialakulásában és a kalciumháztartás megfelelő szintjének megtartásában játszik szerepet. Hazánk éghajlati jellegzetességeit górcső alá téve logikus, hogy a nyáron elraktározott D vitamin a téli hideg napokra kiürül, így annak pótlása kardinális. Sajnos ehhez hozzájárul a modern ember korántsem egészséges életvitele is, vagyis maga a tendencia, miszerint keveset tartózkodunk odakint a szabadban. Mivel a D3 vitamin csak elenyésző mennyiségben van jelen az ételekben, fontos, hogy annak pótlását máshogyan optimalizáljuk. 

Hogyan pótolható a D3 vitamin a legideálisabban? 

Mivel az időjárást nem mi alakítjuk és ahogy fent megjegyeztük, az ételeink sem bővelkednek D3 vitaminban (nem számítva a különféle halmáj olajokat), a mi érdekünk, hogy megtaláljuk azt a megbízható forrást, amivel kielégíthetjük a szervezetünk vitaminigényét. Szerencsére erre számtalan lehetőségünk adódik, méghozzá a szintetikusan előállított készítmények formájában. Figyelem! Bár a szintetikus vitaminok szedése nem jár rizikóval, fontos betartani a pontos adagolásra vonatkozó szabályokat. Ez minden személy esetében más szempontok szerint konkretizálódik és olyan tényezők határozzák meg többek között, mint az életkor, a szabadban töltött idő (napi szinten) vagy a lehetséges betegségeink.

Au spus despre noi